Stojković: Pobeda u Nemačkoj nije slučajna

Izvor: N1 televizija, 04.Dec.2017, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković: Pobeda u Nemačkoj nije slučajna

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković istakao je pred pslednji meč grupne faze Lige Evrope protiv Kelna da je njegova ekipa potpuno fokusirana na duel koji im predstoji.

"Najbitnije je da se psihološki dobro pripremimo za meč sa Kelnom jer smo fizički u dobroj formi i imamo dovoljno vremena da se odmorimo. Mislim da je psihološki momenat najvažniji, već se i u medijima mnogo piše i priča o susretu sa Kelnom i o tome kako Zvezda već 25 godina čeka proleće >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u Evropi. Sada imamo šansu da posle toliko vremena, konačno prođemo grupnu fazu i uveren sam da tu šansu nećemo prokockati", rekao je bek crveno-belih i dodao:

"Velika je uloga našeg trenera u svemu tome, on nam sve vreme govori da ne obraćamo pažnju na medijski pritisak koji postoji oko nas, već da se fokusiramo samo na pripremu meča, njegove reči nam mnogo pomažu".

Zvezda je u prvom meču protiv Kelna slavila u Nemačkoj, pa to uliva dodatno samopouzdanje timu Vladana Milojevića.

"To što smo osvojili sva tri boda na gostovanju sigurno nije slučajnost, mogli smo tu utakmicu da rešimo i ranije, imali smo mnogo šansi. Siguran sam da će ih na Marakani biti još više, potogovo jer verujem da će biti odlična atmosfera", rekao je Stojković.

Duel između Zvezde i Kelna na programu je u četvrtak od 21 čas i pet minuta, na stadionu "Rajko Mitić".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.