Stigla ponuda, Sergej čeka!

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2019, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla ponuda, Sergej čeka!

Čini se da je ovo samo otvaranje pregovora, ali daleko od toga da će biti lako...

Sergej Milinković Savić i dalje čeka ponude. Tačnije, nada se da bi Juventus mogao da postigne dogovor sa Laciom, ali čini se da je Pogba prva meta Bjankonera.

Danas mediji pišu da je Juventus poslao ponudu od 60 miliona evra, plus bonuse za Srbina i da se Lotito samo nasmejao.

On je juče izjavio da ne zna šta će biti sa Srbinom, da je potreban timu, ali i da klub mora >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da sagleda svoje domete i da finansira prelazni rok.

Razgovaraju sa Torinom oko Baselija, žele i napadača Veslija iz Briža koji je papren, a od Juventusa bi prihvatili eventualno Ruganija ili Orsolinija. Žele i Kuadrada, međutim, njegova plata je previsoka.

Kako sada stvari stoje, Lacio bi prodao našeg fudbalera za 90 miliona plus bonuse, ili nekog od igrača, što je slična ponuda onoj koju je Juventus slao prošle sezone.

Ali, Sergejeva sezona i pored osvojenog kupa nije bila sjajna, videćemo hoće li Juve uspeti da vrati Pogbu, žele i Iska, mada se čini da je Milinković-Savić realno najlakša opcija.

Italijanski mediji pišu da je ovo samo otvaranje pregovora, da će Juventus ponuditi više, ali ne i sumu koju traži Lotito. Ono što je problem su loši odnosi predsednika Lacija i "Bjankonera", Juventusu nije prodao igrača od 2010. godine, kada je Lihštajner otišao u Torino.

Sa druge strane, tu su bili presudni njegovi odnosi sa Marotom koji više nije u klubu...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Juventusovi milioni su ''sića'' u odnosu na ponudu iz Premijer lige, Partizan na slatkim mukama!

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2019

Juče je izgledalo da je Partizan od Juventusa dobio ''ponudu koja se ne odbija'', ali ispostavilo se da crno-beli imaju i drugu, još bolju!..Postaje sve zanimljivije u Humskoj po pitanju potencijalnog letnjeg transfera 18-godišnjeg štopera Strahinje Pavlovića!..Juče je kao bomba odjeknula vest...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.