Stigao EKSPRESAN odgovor Vimbldona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2022, 23:09

Stigao EKSPRESAN odgovor Vimbldona!

Pomenuli i rusku propagandu.

Danas je kao bomba odjeknula vest da je Asocijacija profesionalnih tenisera donela odluku da ne dodeljuje poene na Vimbldonu 2022. godine. Odmah nakon toga, usledio je i brzi odgovor organizatora Vimbldona.

Naime, u saopštenju se navodi da organizatori Vimbldona žale zbog odluka druge strane, da poštuju njihovo mišljenje, ali da stoje pri svojim, ranije donetim odlukama, odnosno da zabrana takmičenja ruskih i beloruskih tenisera i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dalje stoji.

- Obraćamo se kao odgovor na odluke ATP, WTA, kao i ITF da ne dozvoli dodeljivanje poena na Vimbldonu 2022. godine. Poštujemo različito mišljenje od našeg koje je takvo da se zabranjuje učešće ruskih i beloruskih igrača na turniru ove godine i zaista žalimo što je uticala na pojedince.

Shodno odluci vlade Velike Britanije da ograniči nastup ruski uticaj na globalnom nivou imajući u vidu njihovu Vladu, industriju, sport i druge institucije, ostajemo pri odluci koju smo doneli kao Vimbldon - navodi se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.