Stevanović: Neka nam Jug sudi

Izvor: Glas javnosti, 09.Mar.2010, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanović: Neka nam Jug sudi

Bez obzira što su već u drugom prolećnom kolu doživeli prvi kiks i to na domaćem terenu protiv Javora (0:0), trener fudbalera Partizana Goran Stevanović veruje da njegov tim može da odbrani šampionsku titulu. Šef stručnog štaba aktuelnog osvajača duple krune kaže da "crno-beli" igraju najbolji i najkvalitetniji fudbal u zemlji, što su, po njegovim rečima, uspeli da procene i najvatreniji navijači kluba iz Humske. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Oni su ih posle utakmice ispratili aplauzom, a prema Stevanovićevim rečima, dok god je to tako, znaće da ekipa  pruža dobre partije.

Vilotić: Golovi na vreme

Fudbaleri Crvene zvezde srećno su na Banjici savladali ekipu Rada rezultatom 2:1 i posle novog kiksa večitog rivala učvrstili lidersku poziciju na tabeli.

- Zadovoljan sam i srećan posle još jedne pobede u šampionatu, jer smo nastavili tamo gde smo stali. Imali smo sreće da na vreme postignemo dva gola, što nam je omogućilo lakši nastavak meča. Teren na Banjici je bio loš zbog čega smo svesno igrali dugim loptama i koncentrisali se na kontranapade. Uspeli smo da osvojimo tri boda i da čvrsto držimo lidersku poziciju na tabeli - kaže strelac prvog pogotka za "crveno-bele" Milan Vilotić.

- Svojim igračima nemam šta da zamerim na borbenosti, htenju i zalaganju. Svi ti segmenti igre su bili na visokom nivou, jedino je završnica bila nešto slabija, odnosno nedostajali su nam golovi. Falila je koncentracija prilikom realizacije i to nam je nedostajalo da zabeležimo uspeh - kaže Stevanović i nastavlja: "Na toj utakmici je bilo dobrih poteza. Naši navijači su nas ispratili aplauzom i to nam mnogo znači. Njih ne možete da prevarite, jer je Jug najbolji sudija. Oni donose konačan sud. Kad oni budu drugačije reagovali, onda ćemo znati da nešto nismo uradili kako treba".

Stevanović još kaže da se ne opterećuje podatkom da je nakon novog kiksa njegovog tima prednost Crvene zvezde uvećana na pet bodova.

- Ne želim da se pomirim s time kako jedna utakmica može da odluči šampiona. Ako mi posle drugog kola prolećnog dela prvenstva pričamo kako je sve završeno, onda ne treba ni da se bavimo ovim poslom. Mi smo u trci za oba trofeja i tako će i ostati. U Čačku smo odigrali dobro, kao što smo to uradili i na nekoliko mečeva jesenas i tako ćemo nastaviti i ubuduće. Partizan igra najbolji fudbal u zemlji i to ćemo pokazati u nastavku šampionata, a ako ne osvojimo titulu, možda to bude i kuriozitet, jer mi smo jedina ekipa koja nije izgubila nijedan meč - ističe Stevanović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.