Šteta što Džerard ne može da igra

Izvor: B92, 20.Maj.2022, 22:34

"Šteta što Džerard ne može da igra"

Fudbalere Liverpula očekuje poslednja utakmica u sezoni.

Liverpul zaostaje jedan bod za prvoplasiranim Mančester sitijem, koji u poslednjem kolu igra protiv Aston Vile.

Aston Vilu sa klupe vodi legenda Liverpula Stiven Džerard, pa se na Enfildu nadaju da će upravo on otkinuti bodove ekipi Sitija, što bi Liverpulu u slučaju da trijumfuju u poslednjem kolu, donelo titulu.

Liverpul na svom terenu u nedelju igra protov Vulverhemptona, dok Siti dočekuje Aston >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vilu.

Trener Liverpula Jirgen Klop smatra da će Džerard biti dodatno motivisan u nedelju protiv Mančester sitija.

"Da ja igram utakmicu koja bi pomogla Majncu ili Dortmundu, bio bih veoma motivisan. Ali ja ne igram, a ni Stivi ne igra. I to je velika šteta, mnogo veća šteta što on ne igra", rekao je Klop.

Klop kaže i da se nije čuo sa Džerardom povodom poslednjeg kola u Premijer ligi.

"Svi smo mi ljudska bića. Veruje, da će Stivi shvatiti to 100% ozbiljno bez obzira na to da li ga ja pozvao ili ne. Ja ne moram da ga zovem. Verovatno je neko iz kluba to već uradio, ali ja nisam", dodao je nemački trener.

Džerard je u Liverpulu proveo 17 godina i nikada nije osvojio Premijer ligu. Sada ima priliku da pomogne Liverpulu da se domogne titule, koja je njema za dlaku izmakla 2014. godine kada se okliznuo na utakmici protiv Čelsija...

Utakmica u kojoj će Liverpul igrati protiv Vulverhemptona, kao i meč Sitija i Aston Vile zakazani su za nedelju sa početkom u 17 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.