Izvor: MozzartSport.com, 27.Sep.2021, 00:07

Stanojević: Grobari, pitajte me šta god želite

Trener crno-belih najavio narednih dana interakciju s navijačima

Crno-beli su zadržali prvo mesto u Superligi Srbije. Lako je slomljen otpor subotičkog Spartaka. Razlog za zadovoljstvo u Humskoj.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nije imao zamerke na igru svojih izabranika.

"Odlično smo odigrali. Fenomenalno, posebno u napadu. Bili smo fokusirani od prvog do poslednjeg minuta. Hvala navijačima koji su nam dali pozitivnu energiju, nije lako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odlučiti se da u nedelju u osam uveče dođeš na stadion. Vratili smo im na najbolji mogući način” rekao je Stanojević.

-------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

-------------------------

Trener crno-belih najavio da će narednih dana da odgovara na pitanje navijača.

''Pozivam navijače sa svih tribina, kao i one koji od kuće gledaju, da učestvuju na tribini koju ću organizovati. Više informacija će biti u ponedeljak, a svako će moći da postavi pitanje. Šta god želite da me pitate, sva pitanja koja kruže ovih dana, da li su teorije zavere, na sve ću odgovoriti. Zato ih pozivam da se priključe, da dođu i da mi postave pitanje. Važno je samo da budu u crno-beloj odeći'', istakao je trener crno-belih i dodao:

''Važno je da imaju više od 16 godina, jer je to ozbiljna stvar. Deca inače mogu da dođu na naš stadion kad god mogu, ali želimo da ovo bude ozbiljno pa mora da postoji granica''.

Trener Spartaka Vladimir Buač rekao je da je ovo bila najslabija igra njegovog tima u novoj sezoni.

Zasluženo su pobedili, rezultat je bio realan. Baš težak dan na poslu. Ovakve stvari više ne smeju da nam se ponove”, rekao je Buač.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

STANOJEVIĆ POZVAO GROBARE: ‘Dođite i pitajte me šta god!’

Izvor: HotSport.rs, 27.Sep.2021

Stanojević i Grobari se uskoro susreću! Trener beogradskog Partizana – Aleksandar Stanojević najavio je da će se sastati sa navijačima tog kluba, te da će im biti dozvoljeno da ga pitaju šta god požele. ‘Želeo bih da pozovem sve navijače Partizana da učestvuju u tribini koju ću organizovati....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.