Stanković: Hoću pakao u Budimpešti

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 00:39

Stanković: Hoću pakao u Budimpešti

Trener Ferencvaroša Dejan Stanković posle poraza od Olimpijakosa veruje da njegova ekipe može do osmine finala Lige konferencije.

"Ponosan sam na svoje igrače, dali smo sve, danas smo na dostojan način predstavljali Ferencvaroš. Dobro smo analizirali meč, moj štab je uradio dobar posao, uspeli smo da ostvarimo 80 odsto onoga za šta smo se spremali“, izjavio je Stanković.

Trener Mađarskog šampiona poziva navijače svog tima da u revanšu naprave >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << paklenu atmosferu.

''Još je sve otvoreno, oni imaju dobre igrače, ali sada ćemo igrati kod kuće. Biće 25.000 gledalaca, hoću buku, hoću pravi pakao! Uz njihovu pomoć možemo da preokrenemo“, zaključio je Stanković.

Olimpijakos je slavio sa 1:0 golom El Kabija u 83. minutu, i sa tim rezultatom ide na revanš meč koji će se igrati 22. februara na Grupama areni u Budimpešti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.