Izvor: MozzartSport.com, 09.Apr.2021, 15:35

Stanković: Cilj je dupla kruna

„Najviše ambicije u kupu“, kaže trener Zvezde posle žreba

Titula je maltene odbranjena. Stekla je Crvena zvezda 12 bodova viška u odnosu na Partizan, osam kola pre kraja prvenstva sigurno hita ka četvrtom uzastopnom naslovu državnog prvaka, ali sezonu započetu plasmanom u grupnu fazu Lige Evrope želi da učini još uspešnijom.

Da izvesnom šampionskom peharu doda i trofej Kupa Srbije, poslednji put osvojen još 2012. dok je na klupi sedeo Robert Prosinečki.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Imamo najviše ambicije u Kupu Srbije. U skladu sa tim ćemo pristupiti polufinalnom meču. Jedna utakmica uvek nosi rizik, iz tog razloga moramo biti maksimalno fokusirani“, pojasnio je Dejan Stanković.

Trener crveno-belih ceni Radnik, koji će 21. aprila gostovati na stadionu „Rajko Mitić“ u polufinalu. Četiri dana kasnije isti rivali na istom mestu igraće i za bodove.

Radnik je obezbedio mesto među četiri najbolje ekipe, nema sumnje da ima kvalitet, međutim, maksimalno ćemo se pripremiti sa za taj duel kad za njega dođe vreme i verujem približiti zacrtanom cilju koji je svima dobro poznat, a to je dupla kruna“, dodao je Stanković.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.