Srna Kovačiću: Napuštaj Inter

Izvor: B92, 12.Nov.2014, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srna Kovačiću: Napuštaj Inter

Kapiten reprezentacije Hrvatske i ukrajinskog Šahtjora Darijo Srna smatra da Mateo Kovačić mora da napusti Inter ukoliko želi da nastavi da napreduje.

Dvadesetogodišnji vezista stigao je među Nerazure u januaru prošle godine, ove sezone upisao je 11 nastupa u Seriji A, ali je klub na neočekivanom 11. mestu.

"Mateo je jedan od najboljih mladih igrača u Kalču, ali, ako želi da nastavi da napreduje, mora da napusti Inter. Nerazuri su delako od svojih slanih dana", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Srna.

Srna je, zajedno sa Marijom Mandžukićem, Dejan Lovrenom i Lukom Modrićem, izostavljen sa spiska Nika Kovača za meč sa Argentinom na Apton Parku u sredu, a desni spoljni ekipe iz Donjecka smatra da je odluka selektora da pruži šansu mlađima dobra.

"Imamo priliku da promenimo budućnost hrvatskog fudbala, počev od meča sa Argentinom. Mislim da je selektor Niko Kovač napravio pravu odluku da odmori nas starije. Mladi će nas jednog dana zameniti, a ovaj meč pamtiće celog života", dodao je Srna.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.