Srbija bez Pokuševskog

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 22:10

Srbija bez Pokuševskog

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski neće biti na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću za ovogodišnji Mundobasket.

Mladi košarkaš nije dobio dozvolu medicinskog tima iz Oklahome da se pridruži reprezentaciji Srbije na pripremama za Svetsko prvenstvo.

Član Tandera je početkom maja doživeo prelom šake, zbog koga je morao da propusti finiš sezone u NBA ligi.

Tako se broj igrača koji neće biti na ovom Mundobasketu povećao za još jednog, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nikole Jokića, Vasilija Micića i Nikole Kalinića, koji su rekli Svetislavu Pešiću da neće moći da igraju za Srbiju. Dok bi u ponedeljak ekipi trebalo da se pridruže Ognjen Jaramaz i Stefan Jović.

Kako prenosi izvor iz Atine, Pokuševski je bio na medicinskim pregledima, gde nije dobio dozvolu da trenira sa loptom do kraja avgusta.

Srbija će na Mundobasketu koji startuje 25. avgusta igrati u grupi B zajedno sa Kinom, Portorikom i Južnim Sudanom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Aleksej Pokuševski ne ide sa Srbijom na Mundobasket, doktori Oklahome procenili da se nije oporavio od povrede šake

Izvor: Danas, 28.Jul.2023

Košarkaš Oklahoma Tandera Aleksej Pokuševski neće biti na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću za ovogodišnji Mundobasket, jer su lekari njegovog kluba procenili da se nije oporavio od povrede.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.