Srbija - Holandija 3:0!

Izvor: RTS, 01.Okt.2014, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija - Holandija 3:0!

Srbija - Holandija 3:0 (25:22, 25:23, 25:23). Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je u Veroni selekciju Holandije za 3:0 u setovima. Naše odbojkašice bile su koncentrisanije u finišu sva tri seta i tako ostvarile vrlo važan trijumf.

18.32 - Kraj meča, Srbija - Holandija 3:0! Kao i prva dva seta, naše igračice imale su više koncentracije u finišu seta koji su dobile sa 25:23 i ukupnu pobedu od 3:0.

18.00 - Sličan scenario >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << viđen je i u drugom setu, posle konstantnog vođstva Holanđaki srpske odbojkašice preokreću rezultat i osvajaju drugi set sa 25:23!

17.26 - Nakon velikog preokreta, Srbija osvaja prvi set sa 25:22!

17.00 - Počeo je meč između odbojkašica Srbije i Holandije.

Naše odbojkašice su prvu fazu takmičenja u Trstu završile sa četiri pobede i jednim porazom, i to od olimpijskog pobednika Brazila, čime su osvojile pet bodova.

U novoformiranoj F grupi druge faze takmičenja naša reprezentacija igra meč sa Holandijom, dan kasnije sa Kazahstanom, a potom i Sjedinjenim Američkim Državama i Rusijom tokom vikenda.

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Zoran Terzić ocenjuje da utakmica sa Holandijom može biti odlučujuća i upozorava svoje igračice da moraju pružiti maksimum.

"Ova utakmica odlučuje o mnogo toga i moraćemo da uložimo maksimum da bismo došli do pobede. Holandija nije igrački slabija od nas, ima dosta dobrih pojedinaca. Nadam se da ćemo odigrati na nivou prethodnih utakmica. Samo u tom slučaju imali bismo šansu. Imamo veći broj odbojkašica koje imaju iskustvo igranja na velikim takmičenjima i to bi mogla da bude naša prednost", poručio je Terzić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKA POBEDA ODBOJKAŠICA: Holandija nemoćna protiv sjajnih Srpkinja

Izvor: Kurir, 01.Okt.2014

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je selekciju Holandije sa 3:0 (25:22, 25:23, 25:23) na startu takmičenja u novoformiranoj Grupi F..VERONA - Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedom je počela drugu fazu takmičenja na Svetskom prvenstvu u Italiji...Srpkinje su u Veroni,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.