Sramno, UEFA pokreće novi postupak protiv Srbije!?

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2019, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sramno, UEFA pokreće novi postupak protiv Srbije!?

Povod koji do sada nije bio sporan.

Izgleda da će Fudbalski savez Srbije ponovo biti na udaru UEFA.

Prema pisanju portala Mondo, Evropska fudbalska asocijacija (UEFA) imenovala je disciplinskog inspektora i pokrenula postupak protiv Fudbalskog saveza Srbije zbog skandiranja "Kosovo je Srbija" i isticanja transparenta sa tom porukom.

Srbija je i dalje pod uslovnom kaznom što bi moglo da donese velike probleme "orlovima" koji su već odradili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jedan meč bez navijača starijih od 14 godina protiv Luksemburga.

Ekipu Ljubiše Tumbakovića čeka borba za plasman u finale plejofa za odlazak na EURO, ukoliko savlada Norvešku može biti i domaćin u odlučujućem meču za plasman na Evropsko prvenstvo.

U tom slučaju, postoji mogućnost da selekcija Srbije odlučujući meč odigra pred praznim tribinama.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FSS pod istragom UEFA zbog "Kosovo je Srbija"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2019

Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je istragu protiv Fudbalskog saveza Srbije zbog transparenta "Kosovo je Srbija"...Kako prenose mediji, srpskom timu preti nova kazna igranja bez publike, možda čak u finalu baraža za EP, jer je FSS protiv Ukrajine bio pod "uslovnom suspenzijom"...Prethodno,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.