Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Nov.2020, 17:46

Solšer ima podršku uprave Mančester junajteda

Uprava Mančester junajteda nastavlja da podržava trenera Ole Gunara Solšera i vidi ga kao dugoročnog trenera tog fudbalskog kluba, preneo je danas Skaj.

Solšer je dobio brojne kritike posle sinoćnjeg poraza od Bašakšehira (1:2) u Ligi šampiona, ali i zbog lošijih rezultata u poslednje vreme, pošto je Junajted 15. na tabeli Premijer lige sa sedam bodova iz šest utakmica.

Kako je preneo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Skaj, klub ne planira da zameni Solšera, uprkos navodima da bi ekipu mogao da preuzme Maurisio Poketino, koji je trenutno bez angažmana.

"Poruka iz Junajteda je da podržavaju Solšera. On je čovek za dugoročni projekat, ali stvari moraju da se promene na terenu", naveo je Skaj.

Posle poraza u Turskoj, Solšer je odbio da odgovori na pitanje o tome da li misli da mu je ugrožen posao na Old Trafordu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

NORVEŽANIN I DALJE NA KLUPI CRVENIH ĐAVOLA: Solskjer ima podršku uprave Mančester junajteda

Izvor: Kurir, 05.Nov.2020

Uprava Mančester junajteda nastavlja da podržava trenera Ole Gunara Solskjera i vidi ga kao dugoročnog trenera tog fudbalskog kluba, preneo je Skaj.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.