Šok u Moldeu, ostavka pred Partizan!

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2019, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok u Moldeu, ostavka pred Partizan!

Norvežani primorani da reaguju.

Partizan će u četvrtak dočekati Molde u okviru plejofa Lige Evrope, a nove probleme Norvežanima pred taj meč zadao je Ojstajn Nirland.

Generalni direktor kluba podneo je ostavku na to mesto na kojem će ipak ostati do kraja godine što daje vremena čelnicima kluba da mu pronađu naslednika, prenosi portal Mocart sport.

U saopštenju koje je objavio Molde stoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je potraga za novim direktorom već počela, a da je Nirland posle pet godina na toj funkciji rešio da se povuče.

Iako to neće predstavljati problem u ovom trenutku, nema sumnje da bi ovo moglod a uzdrma Molde pred susrete sa Partizanom.

Prvi meč u Beogradu igraće se pred praktično praznim tribinama, susret počinje u četvrtak od 21 sat.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.