Snajder ostaje u Galatasaraju

Izvor: B92, 04.Jan.2015, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snajder ostaje u Galatasaraju

Holandski fudbaler Vesli Snajder najverovatnije će ostati u Galatasaraju, uprkos interesovanju nekoliko klubova iz Premijer lige i Serije A.

Trener Juventusa Masimilijano Alegri nije krio da želi Snajdera u zimskom prelaznom roku, a interesovanje su pokazali i Mančester Junajted i Sautempton.

’Crveni đavoli’ bi izvesno mogli da priušte holandskog fudbalera, dok je menadžer Sautemptona Ronald Kuman priznao da njegov klub ne može da ga priušti.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Snajderov agent Gvido Albers naglasio je da je njegov klijent srećan u Turskoj i da Galatasaraj ne želi da ga proda.

Čelnici Galatasaraja su mi rekli da neće prodati Snajdera. Vesli voli klub i navijače. I on i njegova supruga žele da ostane u Istanbul. Da postoji klub koji ga želi, morao bi da pregovara direktno sa njegovim klubom, a ne sa mnom. Takođe, svaki klub koji ga želi, moraće da ga plati 20 miliona evra, a ne pet, deset ili 12 miliona“, naglasio je Albers.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.