Slovence drmnula Čuka! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2015, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovence "drmnula" Čuka! (video)

Fudbaleri Čukaričkog ostvarili su izuzetno važnu pobedu na startu kvalifikacija za Ligu Evrope a jedino ostaje žal što nije bila ubedljivija iako je za to bilo dovoljno prilika.

Osvajač nacionalnog Kupa pokazao je kako se kvalitetnim radom dobre igre na domaćoj sceni mogu preneti u evropske okvire.

Čukarički je u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope savladao Domžale rezultatom 0:1 (0:1) pa će u revanš meč na domaćem terenu ući sa jako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lepom prednošću.

Trener Vladan Milojević odlučio je da utakmicu počne u formaciji 4-2-3-1 što je dalo rezultat, posebno tokom prvog poluvremena kada je Čukarički dominirao na terenu.

Tokom prvih 45 minuta igre "Brđani" su u potpunosti kontrolisali igru i ređali šanse i prava je šteta što ih nisu materijalizovali. Najbolje prilike pre vodećeg gola Čuka je propustila u 5, 24. i 34. minutu a pogodak je pao tri minuta pre odlaska na odmor.

Nakon prodora Rajka Brežančića u šesnaestercu je oboren Andrija Pavlović pa je sudija opravdano pokazao na belu tačku. Precizan je bio kapiten Igor Matić koji je tim golom doneo važnu pobedu svom timu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.