Slovenac ili Španac, ko će u Zvezdu?

Izvor: Mondo, 22.Maj.2019, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenac ili Španac, ko će u Zvezdu?

Nova imena koja se dovode u vezu sa dolaskom među crveno-bele.

Foto: MN Press

Nemanja Milunović je stigao zimus iz BATE Borisova, a novo pojačanje na poziciji štopera Crvena zvezda planira da dovede i u letnjem prelaznom roku.

Pisali smo već da je blizu realizacije transfer Radovana Pankova iz Radničkog, međutim, zajedno sa njim mogao bi da stigne i jedan stranac.

Trenutno se pominju dva imena: Mozzart Sport je pisao o Slovencu Luki >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Krajncu iz italijanskog Frozinonea, a Sportski žurnal prenosi da su crveno-beli nešto više zainteresovani za defanzivca Rajo Valjekana, Španca Alehandra Galveza.

Prvi ima 24 godine i navodno je Zvezdinoj skauting službi ponuđen preko posrednika. Ove sezone je upisao devet nastupa u Seriji A, ali je prethodne dve bio jedan od najstandardnijih igrača Frozinonea u Seriji B. Ponikao je u Mariboru, iz kog je još kao omladinac prešao u Đenovu, a bio je i član Ćezene, Kaljarija i Sampdorije. Ugovor sa italijanskim klubom važi mu do leta 2022, tako da bi srpski šampion morao da plati određeno obeštećenje ukoliko odluči da ga angažuje.

Drugi ima 29 godina i ove sezone je odigrao 17 utakmica u Primeri. Ono što ide u prilog crveno-belima jeste to da mu je istekao ugovor, pa bi došao kao slobodan igrač, bez obeštećenja. Tokom karijere nastupao je većinom za španske klubove, dok je dve sezone (2014/15, 2015/16) proveo u Verderu iz Bremena.

Podsetimo, od klasičnih štopera Vladan Milojević na raspolaganju ima Vujadina Savića, Srđana Babića i Nemanju Milunovića, a tu je i mladi Strahinja Eraković, kao i Filip Stojković je tokom prolećnog dela sezone nekoliko puta sa bekovske pozicije pomeran u sredinu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.