Slavlje navijača na ulicama Beograda

Izvor: RTS, 30.Avg.2018, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavlje navijača na ulicama Beograda

Navijači Crvene zvezde izašli su sinoć na centralne ulice Beograda kako bi proslavili ulazak kluba u Ligu šampiona. Crvena zvezda je odigrala nerešeno 2:2 u Salcburgu, što je bilo dovoljno za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.
Nekoliko hiljada navijača Crvene zvezde proslavilo je plasman fudbalskog kluba u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ligu šampiona, uz navijačke pesme, zastave i pirotehniku.

Oni su blokirali saobraćaj u Kolarčevoj ulici kao i na Trgu republike. Trolejbusi su stajali, a slavilo se i u Brankovoj ulici, na Bulevaru kralja Aleksandra.

Skup su obezbeđivale i brojne patrole policije.
Crvena zvezda je odigrala nerešeno 2:2 u Salcburgu, što je bilo dovoljno za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kija čestitala Delijama plasman u LIGU ŠAMPIONA, ali im je poručila nešto što će ih RAZBESNETI! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 30.Avg.2018

Fudbaleri Crvene zvezde su čudesnom igrom u Salcburgu remizirali sa prvakom Austrije 2:2, što im je posle 0:0 u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona bilo dovoljno da se plasiraju u grupnu fazu elitnog takmičenja! Kristina Kija Kockar zatekla se sinoć na ulicama Beograda, tokom proslave ulaska Crvene...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.