Skariolo ostaje u Virtusu

Izvor: B92, 27.Jun.2023, 13:17

Skariolo ostaje u Virtusu

Italijanski stručnjak Serđo Skariolo ostaće trener Virtusa i naredne sezone.

To je potvrdio i iskusni trener, a nakon što mu je propao odlazak u Toronto Reptorse.

Skariolo je bio među kandidatima da zameni Nika Nursa na klupi kanadskog tima. To bi bio njegov povratak u Toronto nakon što je prethodno tri godine proveo u tom timu kao asistent.

"Nisam mislio da je neophodno da govorimo o mojoj budućnosti. Imam ugovor ovde za narednu sezonu. To je sve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što je bitno na kraju dana", rekao je Skariolo.

Umesto njega, Reprtorsi su izabrali srpskog stručnjaka Darka Rajakovića.

"Postojalo je interesovanje Toronto Reptorsa. Tim je bio svestan situacije. Lepo je kada drugi timovi pokazuju interesovanje za vas. Nepotrebno je pričati o teoretskim ishodima", zaključio je Skariolo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Serđo Skariolo ostaje u Virtusu i naredne sezone

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Jun.2023

Nakon što mu je propao angažman u NBA ligi, gde je sa klupe trebao da predvodi Toronto, italijanski stručnjak je odlučio da ostane u Bolonji Serđo Skariolo potvrdio je na konferenciji za mediji da će ostati trener Virtusa iz Bolonje. Italijanski strateg se na ovaj korak odlučio nakon što mu...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.