Sjajni Jarić, Kingsi impresivni

Izvor: B92, 02.Apr.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajni Jarić, Kingsi impresivni



Prethodne noći u NBA odigrano je čak 13 mečeva, na parketu su bili gotovo svi predstavnici SCG. Sakramento je lako i ubedljvio savladao Klivlend kao gost 128:109. Čak tri igrača Kingsa postigla su po 22 poena, medju njima i Stojaković.Jednu od najboljih partija od prelaska u Klivlend pružio je Aleksandar Pavlović 17 poena za 32 minuta. Kingsi su do pobede došli posle fantastične igre u drugoj četvrtini a već na poluvremenu tim iz Kalifornije ubacio je 71 poen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Najbolju partiju ove sezone noćas je odigrao i Marko Jarić koji je bio najbolji strelac LA Klipersa u porazu tog tima u Detroitu 97:84. Jarić je uz 24 poena, najviše u timu, imao i 6 asistencija i 5 skokova, Rebrača je postigao 4 poena.Ovaj meč doneo je i povratak na klupu Lerija Brauna koji je odsustvovao sa terena sa 10 poslednjih mečeva svog tima, ali je upravo trijumf nad Klipersima doneo Pistonsima plasman u plej of, po četvrti put zaredom.

Nenad Krstić je sa 10 poena i 5 skokova doprineo pobedi Netsa u gradskom derbiju sa Niksima 93:91, a Medisonom je carovao Vins Karter sa 31-m košem.

U Finiksu, Stiv Neš održao je šuterski trening i ubacio 12 od svojih 28 poena u poslednjih 9 minuta utakmice protiv Minesote, koju su Sansi dobili 107:98. Neš je meč završio i sa standardnih 11 asistencija. Minesota je dosta umanjila svoje plejof ambicije posle ovog poraza, a Sansi su posle četvrtog trijumfa zaredom, popravili svoj i inače ipresivan skor u sezoni na 55 pobeda i 17 poraza.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.