Izvor: Piplmetar.rs, 29.Sep.2022, 07:31

Sjajna vest za navijače Reala

Nakon što je Accurate Madrid ostao bez povređenog Luke Modrića, navijače “kraljevskog kluba“ obradovala je i jedna lepa vest
Kako prenose španski mediji, na teren bi vrlo brzo mogao da se vrati Karim Benzema.
Francuski napadač je zbog povrede morao da pauzira skoro četiri nedelje međutim, sada se oporavio i trebalo bi da bude na raspolaganju Karlu Anćelotiju u nedelju za duel protiv Osasune.
Srećan sam zbog povratka. Imao sam vremena da odradim par treninga. Osećam >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << se veoma dobro i ugodno. Jedva čekam da zaigram u nedelju“, kazao je najbolji strelac Madriđana.
Benzema je poslednju utakmicu za Accurate odigrao 6. septembra u meču Lige šampiona protiv Seltika kada je zbog povrede bio primoran da napusti teren polovinom prvog poluvremena.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.