Simons poručio Embidu: Osvojićemo mnogo prstenova

Izvor: B92, 10.Maj.2018, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simons poručio Embidu: Osvojićemo mnogo prstenova

Košarkaši Filadelfije eliminisani su (4-1 u seriji) od Boston Seltiksa, ali njihovi mladi igrači Džoel Embid i Ben Simons su puni samopuzdanja.

Seventisiksersi su jedno od najprijatnijih iznenađena sa početka sezone, međutim može se reći da su odigrali ispod očekivanja celu seriju sa Bostonom koji je lako prošao dalje.

"Ben i ja možemo mnogo da napredujemo. Imamo svetlu budućnost. Posle utakmice Ben je došao, pokazao mi svoje šake i rekao: Osvojićemo mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prstenova", izjavio je Embid posle meča.

Boston će se u finalu istočne konferencije sastati sa Lebronom Džejmsom i njegovim Kavsima, a trebalo bi da budu u kompletnom sastavu izuzev već ranije otpisanih Kajrija Irvinga, Gordona Hejvorda i Danijela Tajsa.

"Osećam se kao da nisam hteo da bude gotovo. Mislim da sam mogao još mnogo toga da uradim. Za mene je ovo samo početak i imam dugačak put ispred sebe. Ovo mi je bila druga serija i tek učim, a stvarno sam dosta stvari naučio u ovoj seriji koje nisam u onoj protiv Majamija i to me čini boljim igračem, tako da sam zahvalan zbog tih prilika", rekao je, verovatno ruki godine, Ben Simons.

Fila je ove sezone pobedila na čak 52 utakmice u regularnom delu, a jezgro ekipe im čine veoma mladi i talentovani igrači. Simons ima 21, Embid i Šarić po 24, a prvi pik prošlogodišnjeg drafta Markel Fulc, koji doduše mora još da opravda svoj talenat, samo 19.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.