Simonović: Nelson sjajan atleta

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Sep.2012, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simonović: Nelson sjajan atleta

Crveno-beli su trenirali u Pioniru, gde će sutra igrati zatvoren meč protiv Metalca. Treninzima se priključio i Demarkus Nelson koji je odmah okupio saigrače.
- Odmah se videlo da je dobar momak, sjajno se uklopio. Takođe, moram da istaknem da ovakvog atletu do sada nisam video. Izuzetno je snažan, ima duge ruke i fenomenalne fizičke predispozicije. Za druge ocene je suviše rano, ali verujem da je stručni štab odradio sjajan posao – rekao je Marko Simonović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Ceo intervju sa Markom Simonovićem pročitajte u štampanom izdanju Žurnala u utorak 18. septembra . Ako ste zainteresovani da se pretplatite na elektronsko izdanje „Žurnala“ kliknite OVDE.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.