Signali su tu, tobdžije ispravljaju svoju grešku?

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020, 22:42

Signali su tu, "tobdžije" ispravljaju svoju grešku?

Da li su prošlog leta kupili pogrešnog igrača?

Prošle sezone se vodila prava debata oko Arsenalovog transfer leta.

Na kraju je kao najveća zvezda a i najskuplja kupovina u PL tog leta stigao Nikola Pepe iz Lila za sumu od osamdeset miliona evra. Može se reći da posle 3/4 tekuće sezone, bivša "doga" nije pokazala očekivane partije.

Pepe je zabeležio svega četiri gola uz šest asistencije, ali se katkad mučio da zaduži mesto startera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Da bi došao reprezentativac Obale Slonovače odustalo se od njegovog saigrača iz reprezentacije, Vilfred Zaha je posle svih peripetija ostao na "Selhurst parku", ali izgleda ne zadugo.

Fudbaler Palasa je imao razgovor sa Riom Ferdinandom, ofanzivac je priznao svoju ljubav za "tobdžijama".

"Bio je dobar osećaj. Kada navijaš za njih, još oni žele da te kupe u isto vreme. Samo sam mislio koliko je to neverovatno. Dogovor ipak nije uspeo tako da morate što pre da nastavite dalje. Pomišljao sam da se to može desiti. Sada imam 27 godina, i gladan sam trofeja. Ako mi se ukaže prilika za osvajanjem onda 100 posto bih prešao. Trenutno sam u tom stadijumu karijere i to je ono što želim", izjavio je Zaha u intervjuu sa bivšim igračem Junajteda.

Cena je sada i manja, deluje da ni Zaha nije uspeo do kraja da se oporavi od šoka propadanja transfera u voljeni klub. Možda naredno leto donese drugačiji ishod.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.