Sferopulos: Nisam srećan

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 23:56

Sferopulos: Nisam srećan

Janis Sferopulos, trener Zvezde, nije bio zadovoljan izdanjem svog tima u porazu protiv Bajerna (74:66), iako je video i neke pozitivne stvari.

Crveno-beli su u Minhenu odigrali jedan od najslabijih mečeva ove sezone, te će tako i duže od dosadašnjih devet godina čekati na pobedu u gostima Bavarcima.

Trener Zvezde smatra da su osim starta, košarkaški Bajerna kontrolisali čitav meč.

"Mislim da samo danas dobro započeli utakmicu. U napadu i odbrani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo imali dobar protok lopte. Bili smo vrlo koncentrisani na ono što smo planirali. Ali, Bajern je zategao odbranu u poslednjim minutima prve četvrtine. Vratili su se, nismo uspeli to da kontrolišemo. Od tog momenta Bajern je kontrolisao utakmicu, ali smo bili u igri do poslednjeg momenta", rekao je Sferopulos.

Kako je dodao, efikasnost u napadu mora da se popravi.

"Važno je da smo se vratili iz -11, do -2. imali smo otvorene šuteve za tri poena, lej-apove, kontranapade. Mislim da je Bajern zaslužio da pobedi, ali smo mi mogli nešto više. Nisam srećan kako smo igrali u napadu. Naša produkcija nije bila dovoljna večeras imoramo da se popravimo u tom segmentu igre", zaključio je grčki stručnjak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sferopulos: Bili smo u igri do poslednjeg momenta

Izvor: B92, 02.Mar.2024, 00:00

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos je izneo utiske posle poraza od Bajerna...Bavarci su savladali crveno-bele u Minhenu, rezultatom 74:66, u okviru 27. kola Evrolige...Sferopulos je istakao da je Bajern kontrolisao utakmicu posle povratka, s obzirom da je Zvezda na startu imala 11:4..."Mislim da smo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.