Sevilja na Barsu u finalu kupa

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2016, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sevilja na Barsu u finalu kupa

Kup kralja se bliži kraju, ostalo je samo još da se odigra finale između Sevilje i Barselone.

Selta je danas dočekala Sevilju nakon poraza u prvoj utakmici od visokih 4:0. Ipak, fudbaleri trenera Berica su bili veoma dobri danas, imali su svoje šanse, stigli do 2:0 golovima Jaga Aspasa, ali više od toga nisu mogli.

Aspas je postigao golove u 35. i 55. minutu, imali su igrači Selte nakon toga čitavih 35 minuta da stignu do još dva gola.

Ipak, njihove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nade je ugasio Ever Banega koji je u 57. minutu postigao gol.

Selta je promašila i penal, samo 3 minuta nakon gola Banege, ali je Guideti razočarao navijače domaćih.

Do kraja Konopljanka postavlja konačan rezultat golom u 87. minutu, tako da Sevilja prolazi u finale nakon ukupnog rezultata od 6:2.

Nemanja Radoja je igrao od 69. minuta, dok Dražić nije ulazio u igru.

Finale se igra 21. maja, još uvek nije odlučeno gde.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.