Senzacija u Garmišu, prva pobeda Lindvika!

Izvor: Sportske.net, 01.Jan.2020, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senzacija u Garmišu, prva pobeda Lindvika!

Kobajaši je i dalje vodeći na Turneji.

Norveški takmičar Marius Lindvik pobedio je danas na takmičenju u ski skokovima, koje je, u sklopu novogodišnje turneje Četiri skakaonice, održano u Garmiš-Partenkirhenu. On je pobedio skokovima od 143,5 i 136 metara, osvojivši 289,8 poena.

Na drugom mestu našao se Nemac Karl Gajger, koji je imao skokove od 132 i 141,5 metara, pri čemu je osvojio 285 poena.

Poljak David Kubacki našao se na trećem mestu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 284 poena, posle skokova od 137 i 139,5 metara.

Na takmičenju u Oberstdorfu, koje je održano 29. decembra najbolji je bio Japanac Rjoju Kobajaši, koji je danas zauzeo četvrto mesto sa 7,7 poena zaostatka u odnosu na Lindvika.

Sledeće takmičenje biće održano 4. januara od 14 časova u Insbruku, a dan ranije biće i kvalifikacije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Norvežanin Lindvik trijumfovao u Garmišu

Izvor: RTS, 01.Jan.2020

Norvežanin Mariuš Lindvik trijumfovao je na novgodišnjoj tirneji „Četiri skakaonice“ u Garmiš-Partenkirhenu. . Veliki favorit Japanac Rjoju Kobajaši nije uspeo da napiše istoriju i zabeleži šestu vezanu pobedu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.