Šćepović: Čast je igrati za Seltik

Izvor: B92, 01.Jan.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šćepović: Čast je igrati za Seltik

Neizvesnost oko njegovog prelaska u Seltik vladala je do poslednjih sati letnjeg prelaznog roka, ali se na kraju, kako kaže, sve završilo dobro po njega.

Stefan Šćepović je posle godinu i po dana napustio Sporting iz Hihona i tako postao prvi srpski fudbaler u redovima velikana škotskog i evropskog fudbala.

Za igranje u Seltiku kaže da mu predstavlja veliku čast, a u novogodišnjem intervjuu za B92 je pričao još i o razlici između španskog i ostrvskog fudbala, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pritisku koji donosi igranje za velike klubove i reprezentaciji...

Prelep je osećaj igrati za Seltik. Oseća se da je zaista veliki klub, a čast mi je što sam prvi Srbin koji igra za Seltik. Igrati za tako veliki klub, ne samo u Škotskoj ili Velikoj Britaniji, već celoj Evropi i svetu, sa velikim brojem navijača, samo ti daje još više samopouzdanja da radiš vredno i budeš još bolji“.

Kompletan intervju Jelene Trajković sa Stefanom Šćepovićem pročitajte u našoj rubrici "INTERVJUI".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stefan Šćepović za B92: Čast je biti prvi Srbin u Seltiku

Izvor: B92, 01.Jan.2015

Neizvesnost oko njegovog prelaska u Seltik vladala je do poslednjih sati letnjeg prelaznog roka, ali se na kraju, kako kaže, sve završilo dobro po njega. Stefan Šćepović je posle godinu i po dana napustio Sporting iz Hihona i tako postao prvi srpski fudbaler u redovima velikana škotskog i evropskog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.