Savo Milošević predlaže selektora

Izvor: B92, 15.Nov.2014, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo Milošević predlaže selektora

Fudbalski savez Srbije odlučio je da Radovan Ćurčić vodi reprezentaciju u prijateljskom meču sa Grčkom u utorak, nakon ostavke Dika Advokata.

Ćurčić je aktuelni selektor mlade reprezentacije Srbije, sa kojom je izborio U-21 EP preko prvaka Evrope, a drugi put će biti prelazno rešenje, jer je vodio A tim.

FSS je na sednici Odbora za hitna pitanje imenovao i Savu Miloševića za novog potpredsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Saveza, a 25. novembra on će Izvršnom odboru FSS predložiti novog selektora.

Milošević će u FSS i dalje biti zadužen da vodi brigu o reprezentativnim selekcijama, sa akcentom na rad "A" reprezentacije.

Mitar Mrkela je imenovan za direktora mlađih selekcija FSS, a za njegovog pomoćnika izabran je Dragiša Binić.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FSS - Savo Milošević unapređen, predložiće novog selektora!

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2014

Dan posle sramne partije naše reprezentacije protiv Danske, FSS objavio još jedno saopštenje, u kome se naglašava da je Savo Milošević novi potpredsednik FSS i da će baš on sa svojim saradnicima predložiti novog selektora umesto Dika Advokata.

Nastavak na Sportske.net...

NIKADA NE BISTE OVO POMISLILI! Savo Milošević predlaže novog selektora Srbije!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Nov.2014, 08:49

Doskorašnji direktor omladinskog sektora postao je potpredsednik FSS zadužen za A reprezentaciju i on će sa svojim timom do 25. novembra predložiti novog šefa struke * "Orlove u Grčku vodi Radovan Ćurčić, a u strukture saveza ušao i Dragiša Binić kao zamenik direktora mlađih selekcija..U...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.