Savić: Pobedila nas velika ekipa

Izvor: B92, 31.Jul.2013, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić: Pobedila nas velika ekipa

Selektor Srbije Dejan Savić rekao je da je Crna Gora zasluženo pobedila i da će učiniti sve kako bi se negova ekipa uzdigla pred mečeve za plasman.

Srbija je u utorak poražena od Crne Gore (9:8) u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Barseloni.

"Pobedila nas je odlična ekipa i to zasluženo. Znali smo šta nas čeka, odlučile su nijanse. Ponavljam da smo imali pad u poslednjem delu. Tokom meča smo ušli u kontakt igru koja njima, fizički jačim više odgovara. Moglo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da bude i drugačije", rekao je Savić.

Prvi put posle Evropskog prvenstva u Firenci 1999. godine neće biti učesnik polufinalnih borbi.

Savić, dan posle utakmice, nije želeo da komentariše suđenje.

"Nikada ne komentarišem suđenje niti želim da u toj priči tražim alibi. Ne, imali smo šanse, nismo se odlepili kada smo mogli i to nam se vratilo", rekao je selektor.

Srbija u četvrtak od 17.00 igra protiv Španije.

"Ova generacija nikada nije bila u ovakvoj situaciji da mora da odigra još dve utakmice, a da one ne donose medalju. Imamo trening večeras,

imaćemo i sutra i učiniću sve da pronadjemo snage da se izdignemo
", rekao je Savić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savić: Pobedila nas velika ekipa

Izvor: B92, 31.Jul.2013

Selektor Srbije Dejan Savić rekao je da je Crna Gora zasluženo pobedila i da će učiniti sve kako bi se negova ekipa uzdigla pred mečeve za plasman...Srbija je u utorak poražena od Crne Gore (9:8) u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Barseloni..."Pobedila nas je odlična ekipa i to zasluženo. Znali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.