Savanović odlazi iz Bajerna

Izvor: Mondo, 29.Maj.2016, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savanović odlazi iz Bajerna

Srpski internacionalac je blizu rastanka sa bavarskim klubom.

Foto: MN Press

Dok se Bajern bori sa Bambergom plasman u finale Bundeslige, poznati izraelski novinar Dejvid Pik objavio je informaciju da je Duško Savanović (32, 204 cm) napustio minhenski klub.

Bivši reprezentativac Srbije nije u timu od 10. maja, kada je stavljen na spisak odsutnih igrača zbog povrede prsta.

Po svemu sudeći, ta povreda ga je zvanično izbacila iz ekipe Svetislava >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Pešića tokom čitavog doigravanja, čime je - ispostaviće se - za njega i završena sezona.

Savanovićev dvogodišnji ugovor sa Bajernom ističe ovog leta i po svemu sudeći biće slobodan u izboru novog kluba.

Tokom sezone na izmaku, nekadašnji igrač FMP-a, Uniksa, Kahasola, Valensije i Anadolu Efesa prosečno je u Evroligi postizao 11,2 poena, a u Evrokupu 10,8.

Bajern se bez njega bori za plasman u finale protiv Bamberga i posle dve utakmice polufinalne serije gubi 0:2.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

ZVEZDA SLEDEĆA STANICA? Nekadašnji reprezentativac ostaje bez kluba (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Maj.2016

Bivši reprezentativac Srbije i dosadašnji košarkaš Bajerna iz Minhena, Duško Savanović, po svemu sudeći završio je svoju priču sa timom iz Bavarske.. Savanović nije bio u sastavu ekipe od 10. maja i meča sa Ludvigzburgom, kada je doživeo povredu prsta.. Ukoliko je David Pik u pravu, ta povreda...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.