Sautgejt: Ne želite da vidite našu svlačionicu sada

Izvor: N1 televizija, 12.Jul.2018, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sautgejt: Ne želite da vidite našu svlačionicu sada

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Garet Sautgejt rekao je posle poraza u polufinalu Svetskog prvenstva od selekcije Hrvatske (2:1) posle produžetaka da će njegovom timu biti potrebno vremena da se oporavi od tako bolnog poraza.

Hrvati su slavili golovima Ivana Perišića i Marija Mandžukića i tako izborili prvo finale >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Svetskog prvenstva u istoriji Hrvatske.

"Trenutno se osećamo veoma loše zbog poraza. Da li smo očekivali da budemo u ovoj poziciji? Iskreno, mislim da niko od nas to nije očekivao. Uvek svi želimo da zgrabimo te životne šanse koje nam se pružaju. Situacija u svlačionici je veoma loša, to nije mesto na kome biste sada voleli da budete", rekao je Sautgejt i dodao:

"Ipak, ono što ću istaći kao najvažnije je to da sam veoma ponosan na momke i na njihov uspeh. Mislim i da je cela Engleska ponosna na njih i na način na koji su se borili. Siguran sam da je pred nama mnogo toga lepog".

U finalu Svetskog prvenstva sastaće se Hrvatska i Francuska, a taj meč je na programu u nedelju od 17 časova.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sautgejt: Moramo da prebolimo poraz, pa da izvučemo pozitivne stvari

Izvor: Beta, 12.Jul.2018

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Garet Sautgejt rekao je da njegova ekipa mora da preboli poraz od Hrvatske u polufinalu Svetskog prvenstva i shvati koliku priliku je propustila, pre nego što izvuče pozitivne stvari iz svog izuzetnog nastupa na turniru.Engleska je sinoć posle produžetaka...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.