Saslušan Luis Hamilton

Izvor: B92, 01.Okt.2022, 23:27

Saslušan Luis Hamilton

Pred početak kvalifikacija za VN Singapura stjuardi Formule 1 su obavili razgovor sa Luisom Hamiltonom.

Sedmostruki svetski šampion Formule 1 vozač Mercedesa Luis Hamilton pozvan je danas na razgovor sa stjuardima uoči početka kvalifikacija za trku Formule 1 za Veliku nagradu Singapura, zbog mogućeg kršenja pravila u vezi sa nošenjem nakita tokom takmičenja.

Nedugo po završetku trećeg treninga na stazi Marina Bej, stjuardi su saopštili da su pokrenuli istragu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv Hamiltona zbog navodnog kršenja pravila koje zabranjuje nošenje nakita.

Hamilton je pozvan zbog mindjuše u nosu, koju je prethodno skinuo kada je uvedena zabrana.

On je rekao da se mnogo vremena i energije troši i da ima mnogo važnijih stvari od nakita.

Rekorder po broju pobeda u Formuli 1 je u maju protestovao zbog zabrane tako što se na konferenciji za novinare u Majamiju pojavio noseći svaki komad nakita koji je mogao da stane na telo i nagovestio da bi zbog tog pitanja propustio trke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.