Sampdorija u 91. minutu srušila Spal

Izvor: B92, 04.Nov.2019, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sampdorija u 91. minutu srušila Spal

Fudbaleri Sampdorije minimalnim rezultatom pobedili su Spal u poslednjoj utakmici 11. kola Serije A.

Utakmica je protekla u velikom broju propuštenih prilika, na obe strane, ali Sampdorija je ipak kući ponela sva tri boda.

U prvom poluvremenu nije bilo previše zanimljivosti, iako je Spal bio nešto opasniji protivnik. U drugom se igra malo rasplamsala, pogotovo kada se radi o gostima.

Sampdorija je bila nešto agresivniji tim, poprilično su namučili Etrita >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Berišu koji se istakao sa četiri maestralne odbrane, a pred kraj susreta povredio se igrač SPala, Marko Janković, nekadašnji prvotimac Partizana.

U 90. minutu Klaudio Ranijeri odlučio je da Federika Bonacolija zameni Đanlukom Kaprarijem koji je samo minut kasnije postigao pogodak, jedini na meču, kojim je Sampdorija pobedila Spal na gostovanju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U NADOKNADI DO TRI BODA: Sampdorija savladala Spal za begstvo sa dna tabele! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 05.Nov.2019, 00:19

Fudbaleri Sampdorije pobedili su večeras u gostima SPAL sa 1:0 u 11. kolu italijanske Serije A.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.