Samardžić impresionirao Juventus

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 12:58

Samardžić impresionirao Juventus

Srpski fudbaler Lazar Samardžić ostavio je dobar utisak na skaute Juventusa.

"Gazeta delo Sport" piše da je "Stara dama" rešena da ga dovede, uz naslov "Juve testirao Samardžića: unapređen, a sada dolazi".

Juve i Udineze, za koji Samardžić nastupa, igrali su proteklog vikenda, a trijumf u Torinu su odnele "zebre" (1:0).

Samardžićeva leva noga je naročito impresionirala skaute Juventusa, a upravo je srpski reprezentativac poslao loptu strelcu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedinog gola na meču, Lautaru Đanetiju.

"Ako je sumnja u njega bila upravo vezana za njegov rast u taktičkom čitanju i igri bez lopte, meč protiv Juvea bio je veliki ispit zrelosti: Lazar je mirniji, onda je vreme na njegovoj strani. I ko zna, njegov sledeći korak bi zapravo mogao biti u Torinu...", piše "Gazeta delo sport".

Samardžić je u 22 meča Serije A ove sezone upisao tri gola i dve asistencije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.