STIGLA PONUDA: Trinkijeri menja legendu Partizana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 11:15

STIGLA PONUDA: Trinkijeri menja legendu Partizana!

Velike vesti.

Pozicija Srpski košarkaški sturčnjak Aleksandar Đorđević na klupi Virtusa iz Bolonje, nakon neuspelog plasmana u finale Evrokupa a samim tim i u Evroligu, poprilično je nestabilna. Tamošnji mediji prenose da uprava kluba planira rekonstrukciju. Prvi na tapetu je trener a kao potencijalna zamena se pominje Andrea Trinkijeri.

Naime, nekadašnji trener Partizana, a sada minhenskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bajerna je već dobio ponudu Bolonje, navodi tamošnja Republika.

Ipak do dogovora još uvek nije došlo. Očekuje se da Trinkijeri uđe u pregovore sa upravom sadašnjeg kluba kako bi se obnovio postojeći ugovor.

Podsetimo da je Trinkijeri odradio izvanredan posao ove sezone sa Bavarcima koji je doveo do Top 8 Evrolige prvi put u istoriji kluba, a bili su na jednu loptu od plasmana na završni turnir Evrolige.

Treba pratiti kako se stvari u Bolonji odvijaju, jer se već uveliko spominje kako bi Aleksandar Đorđević nakon odlaska iz Virtusa mogao da preuzme beogradski Partizan.

Inter slavi titulu i pitanje je u kom će sastavu večeras (20.45) na megdan Romi koja takođe nema velikih takmičarskih motiva jer plasman u Evropu najmanje zavisi od nje. Možda je idealna prilika za opkladu na golove - kvota na 3+ je 1,40, a na GG3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Roma.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Kjara Đufrida
Pogledaj vesti o: Košarka,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Virtus Trinkijeriju poslao ponudu koja se ne odbija?

Izvor: N1 televizija, 12.Maj.2021

Trener Bajerna Andrea Trinkijeri ove sezone je sa minhenskim timom napravio istorijski uspeh. Prvi put je jedan nemački klub stigao do plej-ofa Evrolige, a pred upravom Bajerna je sada bitan zadatak - da zadrže italijanskog stručnjaka u svojim redovima. Ukoliko to žele, čelnici minhenskog kluba...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.