STEVANOVIĆ: Ambicije Radničkog su da se vratimo u Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2022, 13:59

STEVANOVIĆ: Ambicije Radničkog su da se vratimo u Beograd

Drugi meč serije igra se u subotu.

Trener vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Uroš Stevanović izjavo je da će dati sve od sebe da u drugom meču finalne serije plej-ofa savladaju Novi Beograd i izbore majstoricu za titulu.

Novobeograđani su u prvom meču slavili ubedljivo 17:9, a drugi meč igra se sutra od 19 sati u Kragujevcu.

- Novi Beograd je sasvim zasluženo pobedio. Neke stvari nismo odradili na način na koji smo se dogovorili i moramo da ih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << promenimo i da istrajemo u dogovoru koji imamo pred ovu utakmicu. Naše ambicije se ne menjaju i potrudićemo se da vratimo finalnu seriju u Beograd. Za to je potrebno da budemo duplo agresivniji i da sa dvostruko većom željom od njih uđemo u utakmicu - izjavio je Stevanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.