ŠTA JE MILOJEVIĆ HTEO OVIM DA KAŽE? Izjava trenera Zvezda ŠOKIRALA Delije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA JE MILOJEVIĆ HTEO OVIM DA KAŽE? Izjava trenera Zvezda ŠOKIRALA Delije!

Trijumf crveno-belih.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Čukaričkog sa 3:1 na stadionu "Rajko Mitić". Ono što je iznenadilo sve jeste izjava Vladana Milojevića na samom kraju meča, koji je rekao da mu je ovo najdraža utakmica i pobeda, a zatim odmah i krenuo put svlačionice.

- ispostaviće se da mi je ovo najdraža utakmica i najdraža pobeda- kratko je prokomentarisao Milojević. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Sa druge strane Veselinović je čestitao ZVezdi na pobedi, ali svojim igračima na sjajnoj partiji.

- Čestitam Zvezdi na pobedi i zasluženom prvom mestu. Oni rade veliku stvar za srpski fudbal! Ne zameram mojim igračima ništa, igrali smo bez nekoliko startera i pružili sjajnu partiju- rekao je Veselinović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Milojević "najdražom pobedom" najavio odlazak iz Zvezde

Izvor: RTS, 15.Dec.2019

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević možda je vodio poslednju utakmicu sa klupe crveno-belih. . Nakon pobede nad Čukaričkim, kojom je Zvezda spustila zavesu na polusezonu, Milojević je nagovestio da mu je bila poslednja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.