SPORTSKE IGRE U SREMSKOJ MITROVICI: Aleksandar Rašić uz klince

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 16:09

SPORTSKE IGRE U SREMSKOJ MITROVICI: Aleksandar Rašić uz klince

Održan turnir u basketu ''3 na 3''.

Sremska Mitrovica ugostila je danas dečake i devojčice u okviru turnira basket "3 na 3" Sportskih igara mladih. Preko 300 učesnika iz Sremske Mitrovice, Šida, Stare Pazove, Platičeva, Šapca i Rume takmičilo se na Centralnom gradskom trgu. Na startu turnira veliki aplauz je dobio Aleksandar Rašić, nekadašnji košarkaški reprezentativac Srbije, koji je izveo svečano podbacivanje lopte.

 - Drago mi je da sam dobio poziv na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učestvujem na ovom sjajnom turniru. Neka od ove dece postaće uspešni sportisti, ali je najvažnije da su sada svi zadovoljni, da se takmiče, druže i obožavaju košarku - rekao je Rašić.

Igrom slučaja, danas (18.30) u Mančesteru će se odigrati uvertira za finale Lige šampiona - Mančester Siti čeka Čelsi u meču u kojem i matematički može da overi titulu u Premijer ligi. Kvota na keca je 2,00, iks je 3,40, a dvojka 3,90, dok je kvota na GG3+ 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Čelsi.

Na otvaranju turnira učesnike su pozdravili zamenik gradonačelnice Petar Samardžić, načelnik gradske uprave za kulturu i sport Vasilj Ševo, zamenik načelnika za kulturu i sport Zoran Miščević, predsednica SIM Srbije Marija Mihajlović i član UO Košarkaškog saveza Srbije Dragana Kontić.

 - Klinci Srema obožavaju košarku. Prezadovoljan sam zbog ovako velikog odziva školaraca. Sremska Mitrovica obožava Sportske igre mladih, u ovom gradu tokom cele godine se priča o ovoj manifestaciji. Sjajan basket je iza nas. U junu na istom trgu biće održano i Regionalno finale u basketu, kada ćemo znati koje ekipe iz ovog kraja će obezbediti plasman na Državno finale Dunav osiguranja Sportskih igara mladih, koje je u planu za jul mesec - rekao je Nemanja Crnić, sportski direktor SIM Srbije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.