SP u Moskvi: I Kolašinac u finalu!

Izvor: MozzartSport.com, 15.Avg.2013, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP u Moskvi: I Kolašinac u finalu!

Još jedno finale za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Moskvi. Rano jutros je nastupio naš bacač kugle Asmir Kolašinac, koji se hicem od 20,07m u trećoj seriji plasirao kao 10. u finale. Asmir je počeo prestupom u prvom pokušaju, u drugom je imao daljinu 19,74m te mu je poslednji hitac obezbedio učešće među 12 najboljih bacača na svetu. "Nisam...
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SP: Kolašinac u finalu!

Izvor: Sportal.rs, 15.Avg.2013

Novi odličan rezultat za Srbiju na Svetskom prvenstvu u atletici koje se održava u Moskvi. Srpski div Asmir Kolašinac je bacio kuglu u trećoj seriji 20,07m i plasirao kao 10.

Nastavak na Sportal.rs...

SP u Moskvi: Kolašinac u finalu!

Izvor: Vesti-online.com, 15.Avg.2013

Reprezentativac Srbije je završio kvalifikacije na 10. mestu rezultatom od 20 metara i sedam centimetara. .. Asmir Kolašinac  ..Još jedno finale za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Moskvi. Rano jutros je nastupio naš bacač kugle Asmir Kolašinac, koji se hicem od 20,07 metara u trećoj seriji plasirao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Kolašinac: Mogu bolje

Izvor: Sportal.rs, 15.Avg.2013

Reprezentativac Srbije u atletici Asmir Kolašinac plasirao se u finale u bacanju kugle naSvetskom prvenstvu u Moskvi. Kolašinac je kvalifikacije završio na 10.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.