SLUKAS RASTUŽIO MICIĆA: Grk TROJKOM u poslednjoj sekundi SLOMIO Efes

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2022, 23:17

SLUKAS RASTUŽIO MICIĆA: Grk TROJKOM u poslednjoj sekundi SLOMIO Efes

Drama u Pireju.

Košarkaši Olimpijakosa savladali su Efes (87:85) posle produžetka u 26. kolu Evrolige.

Heroj tima iz Pireja je bio jedan od najiskusnijih, Kostas Slukas. Sjajnu Grk je trojkom u poslednjoj sekundi doneo 14. pobedu svojoj ekipi u najjačem evropskom takmičenju.

U dvorani Mira i prijateljstva je odigrana jedna izutzetno izjednačena utakmica, timovi su se nonstop smenjivali u vođstvu. A u poslednjih 30 sekundi se ušlo sa prednošću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Olimpijakosa od plus dva, ipak srpski reprezentativac Vasilije Micić je poentirao i odveo meč u produžetak.

Tamo se nastavilo u istom tonu, da bi duel rešio gore pomenuti Slukas, koji je bio i najefikasniji sa 23 poena, pratio ga je Tajler Dorsi sa 19.

Tibor Plajs je kod gostiju postigao 14, Bobua 13, dok je Vasilije Micić imao 12 poena i čak 13 asistencija.

Efes je ovim porazom zakomplikovao svoju poziciju u borbi za top8, pošto imaju 12 pobeda i isto toliko poraza i nalaze se na jednom mestu ispod plej of zone.

Košarkaši Monaka, koje sa klupe predvodi srpski trener Saša Obradović neprijatno su iznenadili svoje navijače, pošto su poraženi na svom terenu od Žalgirisa (82:83).

Danilo Anđušić je odigrapo svega dva minuta u dresu Kneževa.

Evroliga, 26. kolo

Četvrtak 

Alba - Zenit 76:67

Monako - Žalgiris 82:83

Olimpijakos - Efes 87:85

Makabi - CSKA 84:75

Olimpija Milano - Baskonija (20:30)

Petak 

Uniks - Crvena zvezda (17)

Asvel - Panatinaikos (20)

Real Madrid - Barselona (20:45)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slukas uz sirenu srušio Efes, CSKA nemoćan u Tel Avivu

Izvor: RTS, 10.Feb.2022

Trojkom Kostasa Slukasa u poslednjoj sekundi produžetka, Olimpijakos je u Pireju savladao Efes 87:85. Makabi ubedljiv protiv moskovskog CSKA, Zenit pao u Berlinu, Olimpija lako sa Baskonijom. . Dramatičan meč odigrali su Olimpijakos i Efes u derbiju 26. kola Evrolige,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.