SL: Radnik sačuvao bod u Nišu

Izvor: B92, 21.Avg.2015, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL: Radnik sačuvao bod u Nišu

Fudbaleri Radničkog i Radnika iz Surdulice odigrali su u petak u Nišu 1:1, u prvoj utakmici sedmog kola Superlige Srbije.

Radnički sada ima učinak od tri pobede, tri nerešene utakmice i jednog poraza i nalazi se trenutno na trećem mestu tabele sa 12 bodova.

Surduličanima je ovo bio treći remi u sezoni, uz jednu pobedu i dva poraza.

"Derbi južne pruge" protekao je u velikoj i žestokoj borbi u kojoj su gosti prvi poveli, a domaći ubrzo izjednačili, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali nisu uspeli da ostvare svoj drugi trijumf kod kuće ove sezone.

Radnik je počeo otvoreno, kao i u svim utakmicama do sada i poveo je u devetom minutu, kada je Marko Putinčanin posle auta centrirao sa desne strane u šesnaesterac, a Milan Ćulum, bivši prvotimac Radničkog, sa oko pet metara je lako savladao golmana Aleksandra Jovanovića.

Samo četiri minuta kasnije, slična situacija ponovila se na drugoj strani – Saša Marjanović centrirao, a Miloš Trifunović glavom sproveo loptu u mrežu Miroslava Grujičića. Tempo do kraja meča nije opadao, ali nijedna ekipa nije uspela da iskoristi svoje šanse.

Ostale utakmice sedmog kola igraju se tokom vikenda.

Parovi 7. kola Superlige:

Petak:

Radnički Niš – Radnik 1:1

Subota:

17.00 OFK Beograd – Mladost

17.00 Rad – Jagodina

17.00 Spartak – Metalac

19.00 Borac – Partzan (19)

Nedelja:

19.00 Crvena zvezda – Javor

19.00 Vojvodina – Novi Pazar

19.00 Voždovac – Čukarički

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.