SERGEJ U VELIKOM PROBLEMU: Lacio hoće da IZBACE iz Serije A!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2020, 16:18

SERGEJ U VELIKOM PROBLEMU: Lacio hoće da IZBACE iz Serije A!

Rimljani nisu poštovali protokol.

Nepoštovanje protkola u vezi sa koronavirusom veoma lako bi moglo skupo da košta čuveni Lacio. Naime, kako piše Gazeta delo psort, rimskom fubdalskom velikanu preti žestoka kazna, pa čak i izbacivanje iz najjačeg ranga takmičenja u Italiji.

Evropska fudbalska federacija (UEFA) sprečila je Ćira Imobilea, Lukasa Leivu i Tomasa Strakoša da putuju u Rusiju na meč Lige šampiona protiv Zenita, a sva trojica fudbalera bila su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u protokolu za gostovanje Torine prethodnog vikenda.

S.S. Lazio: 'Some Members' of the Club Test Positive for COVID-19 | The Official Statement https://t.co/HiIBWULMud

— The Laziali (@The_Laziali) October 31, 2020

Zbog toga je Fudbalski savez Italije salsušao Kladuija Lotita i lekara Iva Pulčinija, a ukoliko istraga pokaže da su igrači doveli svoje zdravlje u pitanje, baš kao i zdravlje ostalih članova tima, odnonso svih koji su bili izloženi koronavirusu, "neboplavi" će biti žestoko kažnjeni.

Milan odlično gura na svim poljima, a večeras (21.00) protiv Lila mogao bi praktično da obezbedi prolazak grupe u Ligi Evrope. Kvota na keca na San Siru je 1,75, na duplu šansu X2 2,08, a na opkladu 3+ 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Lil.

O sankcijama će se tek ptičati, ali se zna da klub može da ostane bez znatne količine novca, da bude pomeren na poslednje mesto na tabeli, ali i da bude izbačen iz Serije A!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.