SERENA VILIJAMS PROPUŠTA TRI TURNIRA

Izvor: Kurir, 17.Jul.2010, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERENA VILIJAMS PROPUŠTA TRI TURNIRA

NJUJORK - Američka teniserka Serena Vilijams posekla je stopalo na slomljenu čašu u jednom restoranu i moraće na operaciju zbog koje će propustiti tri turnira

NJUJORK - Američka teniserka Serena Vilijams posekla je stopalo na slomljenu čašu u jednom restoranu i moraće na operaciju zbog koje će propustiti tri turnira. Na sajtu Udruženja teniserki (NJTA) ne navode se detalji incidenta, a američka teniserka rekla je da je "uznemirena" zbog ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << događaja.

 

Najbolje rangirana svetska teniserka propustiće NJTA turnire u Istanbulu, Sinsinatiju i Montrealu. Vilijamsova bi trebalo da bude spremna za 30. avgust, kada počinje poslednji grend slem turnir u sezoni, Otvoreno prvenstvo SAD u Njujorku.

 

Amerikanka je početkom jula osvojila titulu na Vimbldonu, što je bio njen 13. gren slem trofej u karijeri.

BETA-AP

 

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.