SAVIĆ RIGOROZNO KAŽNJEN: UEFA presudila Atletiko Madridu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 18:54

SAVIĆ RIGOROZNO KAŽNJEN: UEFA presudila Atletiko Madridu!

Šta mu je to trebalo?

Reprezentativac Crne Gore Stefan Savić se našao na udaru Disciplinske komisije UEFA koja mu je propisana i priličnu kaznu. Defanzivac Atletiko Madrida je sankcionisan zbog ponašanja u utakmici sa Čelsijem.

Savić je suspendovan za četiri predstojeće utakmice zbog lakta u grudi defanzivca Čelsija Antonija Ridigera i uvredljivog obraćanja sudiji tokom meča osmine finala Lige šampiona.

Praška Slavija oduševila je Evropu ove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezone, stigla do četvrtfinala Lige Evrope, i tu je u prvom meču odigrala 1:1 na gostovanju Arsenalu. Večeras (21.00) kod kuće ima šansu za istorijski uspeh - kvota na keca je 4,40, na novi iks 3,50, a na dvojku 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Slavija Prag - Arsenal.

Ali to nije sve, takođe je kažnjen i šef stručnog štaba Atletika Dijego Simeone zbog kašnjenja njegovog tima prilikom ulaska u igru.

Uz to prijavljeno je i nedolično ponašanje pet prvotimaca madridskog kluba.

Podsetimo, Atletiko je eliminisan od Čelsija u prvoj rundi nokaut faze Lige šampiona, pa će Savić naredne četiri utakmice propustiti u narednom ciklusu evropskih utakmica.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Porijeova supruga Džoli

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.