ŠAMPION SE VRATIO! Vimbldonov omaž Novaku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 21:31

ŠAMPION SE VRATIO! Vimbldonov omaž Novaku (FOTO)

Kreće u pohod na 24. grend slem.

Zvanični nalog Vimbldona podelio je fotografije Novaka Đokovića pred početak turnira u Londonu, koji startuje trećeg jula.

Srpski teniser je već stigao da odradi trening, a organizatori Vimbldona su uz fotografije sa istog napisali: "Šampion se vratio."

Aktuelni osvajač trećeg Grend slemu u sezoni je poranio u englesku prestonicu, gde ga očekuje jedna obaveza pre Vimbldona.

Đoković će igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na "Đorđo Armani teniskom klasiku", koji je na programu od 27. juna do 1. jula, a na kom je nastupao i prošle godine.

The champion returns 👑#Wimbledon | @DjokerNole pic.twitter.com/AOc7ehogJR

— Wimbledon (@Wimbledon) June 24, 2023

Očekuje se da Đoković odigra jedan meč na ovom turniru protiv Fransesa Tijafoa. Taj meč bi trebalo da bude na programu u četvrak 29. juna.

Vimbldon startuje trećeg jula i trajaće sve do šesnaestog. Podsetimo, Đoković ne samo da brani titulu, već je bez poraza na travi od 2017. godine.

Pogledajte kako izgleda Danijela Siman Fabregas, supruga Seska Fabregasa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.