SALAH PRELOMIO: Evo gde će igrati sledeće sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2023, 15:01

SALAH PRELOMIO: Evo gde će igrati sledeće sezone

Egipćanin doneo odluku.

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah ne želi da napusti klub sa Enfild rouda, izjavio je menadžer egipatskog reprezentativca Rami Abas Isa.

- Da smo razmatrali odlazak iz Liverpula ove godine, ne bismo obnovili ugovor prošlog leta. Mohamed ostaje posvećen Liverpulu - saopštio je Isa na društvenim mrežama.

Britanski mediji podsećaju da je Al Itihad bio zainteresovan za egipatskog napadača. Klub iz Saudijske Arabije je navodno ponudio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Salahu 51,8 miliona funti za dvogodišnji ugovor. On ima ugovor sa Liverpulom do juna 2025. godine.

Salah (31) je u Liverpul stigao 2017. godine iz Rome, a za engleski klub je odigrao 305 utakmica i postigao je 186 golova u svim takmičenjima. Sa Liverpulom je osvojio sedam trofeja, a između ostalih i Ligu šampiona 2019. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.