Rusi dovode u pitanje revanš na Marakani?!

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2017, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi dovode u pitanje revanš na Marakani?!

Sad sve zavisi, znate već od koga...

Revanš meč poslednjeg kruga kvalifikacija za Ligu Evrope, između Crvene zvezde i Krasnodara zakazan je za sutra u 21 čas na našem najvećem stadionu, karte su već planule, očekuju se krcate tribine na ''Rajku Mitiću'', ali onda je usledio pravi šok!

Naime, kako je preneo ''Žurnal'', iz Krasnodara je upućen zahtev UEFA da se suspenduje stadion crveno-belih, zbog veoma lošeg stanja terena.

Oni, navodno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ne žele da nastupe na takvom terenu i traže hitnu reakciju Evropske kuće fudbala.

Činjenica jeste da je teren na našem najvećem stadionu daleko od evropskog nivoa, zbog toga će krajem meseca početi zamena travnatog ''tepiha'', ali je pitanje koliko je realno da UEFA uvaži ovaj zahtev ruskog kluba, samo dan pred odigravanje revanša u Beogradu.

Bilo kako bilo, pratićemo situaciju tokom dana, očekuje se i reakcija iz Crvene zvezde ovim povodom, nadamo se da će ipak sve proći bez bilo kakvih skandala.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rusi se žalili neće na "Marakanu"?!

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2017

Sad sve zavisi, znate već od koga....Revanš meč poslednjeg kruga kvalifikacija za Ligu Evrope, između Crvene zvezde i Krasnodara zakazan je za sutra u 21 čas na našem najvećem stadionu, karte su već planule, očekuju se krcate tribine na ''Rajku Mitiću'', ali onda je usledio pravi šok!..Naime,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.