Runi: Gladan sam fudbala

Izvor: Kurir, 17.Jun.2012, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runi: Gladan sam fudbala

Najbolji strelac fudbalske reprezentacije Engleske Vejn Runi izjavio je danas da je platio skupu cenu zbog crvenog kartona u finišu kvalifikacija za EP i da jedva čeka da ponovo zaigra za nacionalni tim.

Runi je u oktobru prošle godine na utakmici protiv Crne Gore udario Miodraga Džudovića i zbog toga je propustio prva dva meča na šampionatu Evrope, protiv Francuske i Švedske.

Selektor Engleske Roj Hodžson ipak je odlučio da ga povede na šampionat, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << najavio je da će biti u startnih 11 protiv domaćina Ukrajine u poslednjem kolu D grupe.

"Pogrešio sam, ali sam izdržao kaznu i sada sam spreman da grizem na terenu, jedva čekam duel sa Ukrajinom", rekao je Runi.

Englezi će na meču protiv domaćina biti dovoljan i bod za plasman u četvrtfinale.

"Mi iz Engleske znamo kako se igraju utakmice na vrućim terenima. Preživeli smo i Tursku, tako da znamo šta nas čeka", dodao je on.

Utakmica poslednjeg kola D grupe između Ukrajine i Engleske igra se u utorak od 20.45 sati.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.