Ronaldov saigrač iz reprezentacije o Ronaldu, hoće li igrati?

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2019, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldov saigrač iz reprezentacije o Ronaldu, hoće li igrati?

Dobra stvar u čitavoj priči za Srbiju jeste što se mnogo priča o Kristijanu Ronaldu.

Portugalci bi morali da kiksnu u jednoj od naredne dve utakmice, a Srbija da pobedi obe do kraja za plasman naše reprezentacije na Evropsko prvenstvo.

Daleko smo od toga imajući u vidu da Portugalci igraju sa Litvanijom i Luksemburgom, a Srbija sa Ukrajinom i Luksemburgom.

Ipak, nade ima imajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u vidu da se mnogo priča o ponašanju Kristijana Ronalda i njegovoj povredi zbog koje je izašao sa terena u poslednje dve utakmice.

Sa druge strane, saigrač Kristijana Ronalda iz reprezentacije Gonsalo Paciencia je istakao da rekao da mu Ronaldo izgleda odlično.



"Nemam diplomu lekara, ali meni on izgleda sjajno. Najvažnije je da je on sa nama jer je najbolji na svetu"
, rekao je Pacijencija.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.